VÅR PERSONAL

VAD ÄR BOLIST?

Bolist är en inköpsorganisation för 200 fristående bygg- och järnhandlare. Sedan 2010 är Östra Ljungby Lantmän delägare i Bolist och det ger oss möjlighet att förhandla gemensamt med leverantörerna för att få bättre avtal och priser. Det gynnar dig som kund genom många fina erbjudanden och kampanjer på varor.

I Bolists eget magasin "Bättre hem" får du mängder med praktiska tips för hus och trädgård och en massa annan trevlig läsning dessutom. Välkommen in och hämta ditt exemplar i butiken! Mer information om Bolist hittar du på www.bolist.se. Där kan du också ladda ner gör-det-själv-instruktioner för byggprojekt i hemmet.

Läs mer här

INFORMATION
För mer information e-posta till ostraljungby@lantmaen.se eller ring 0435-210 24.

KONTAKT
Butik/Växel
0435-210 24

Företagsledare
Christer Wetterup
christer@lantmaen.se

Lantbrukssäljare
Göran Johansson
goran@lantmaen.se

Butiksansvarig
Christin Berg
christin@lantmaen.se

Byggsälj
Lena Bokelund
lena@lantmaen.se

Om oss

Östra Ljungby Lantmän är en fristående ekonomisk förening som funnits på samma plats sedan 1927. Då servade vi främst lantbruket, men numera är vi också en lokal bygghandel för proffs och hemmafixare, samt foderleverantör till häst- och smådjursägare.

Vi samarbetar med Bolist och Lantmännen för att få bra inköpsavtal, men vi fattar våra egna beslut och sätter våra egna mål för verksamheten. Sortimentet är anpassat efter vad våra lokala kunder behöver och våra prioriteringar styrs efter medlemmarnas önskemål och behov.

GDPR
Hur vi använder Era personuppgifter kan du läsa i vår Integritetspolicy.

HÄR finns vi